reede, 27. märts 2015

26.03.2015

Täna võtame kohe väga vabalt!
Hommikusöök ja niisama lebo!!!
Ahjaa-Rukats (Margo) hakkas odavalt ropsima!Arvab,et nendest beebi kaheksajalgadest,mida ta õhtul tänava nurga grillist võttis!
Mina,Janar,issi ja Inga käisime linnas õlu järel-sealt odavam osta!Aga millega sa kasti õlut koju tood?Me ju rolleritega!!!Arvake ära?!

 Kerge lõuna kohalikus söögikas!
Ja poes jäime uudistama pudeleid,milles väiksed kalakesed sees!Ei tea-olid need siis söögiks või joogiks?Ja kuidas nad sinna üldse pandi-veel vähem,kuidas nad välja saab?


Käisime ujumas!Päris päeval ei kannata käia,sest päike võtab luuni välja-väääääga jube!Me kõik täiesti ära põlenud-välja arvatud Ave ja Ahto!Nemad hakkasid endale esimesest päevast kaitsekat peale määrima ja kõik korras!
Meil teistel alles esimene päev,kus nuttes dussi alt välja ei tule-nahk lihtsalt nii hell,et vett peale ei saa lasta!

Mõned pildid rannast ja ujumisest!

Õhtul hiljem otsustasime üles otsida öö-söögi turu.Sinna umbes 30 km.-ja võtsime kodu juurest tuk-tuki.
Nii viidi meid kohale-kuid tuli välja,et see pole siiski see õige koht!Olime ikka täitsa pärapõrgus-kell oli palju ja kuidas koju tagasi saaada?
Enam polnud ei kippu ega kõppu ühestki taksost,ega tuk tukist,kes meid tagasi toimetaks.Võtsime jalad selga ja hakkasime kodu poole vantsima.Arvasime,et tee pealt ikka kellegi leiame!
Blää-no 10 km. ikka kõndisime!
Inga jalad rakkus-meestel tagumiku vahed haudunud-mõnus mõnus!!!
Lõpuks saime mingi rolleri onu käest  abi-see käis htoga ära ja tulid meile kastikaga järgi!
Lõpuks ometi saime tagasi-aga alles kuskil 23 ajal!
Õpetus teistelegi!Et enam nii lollid ei ole-et muudkui kõnnime!Tuleb lihtsalt tee äärde maha istuda-ja küll keegi peale korjab!!!

Enne tudile minekut veel väike banaani pannkook!
Mhhhhhh mhhhhhh mhhhhh!
Evale ja Liinuskale see täiega maitseks!Selline hästi krõbe pannukas,mille sees on banaanid ja paksult nutella kreemi!Kaalust alla võtmisest siin riigis küll ei tasu rääkida!!!


Ilusat õhtut!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar